fbpx
Bel ons: 054 33 64 68054 33 64 68
Oasis Garden by Suenaert
Gemakkelijk en snel bestellen?
Ontdek ons uitgebreid aanbod en shop online!
Shop nu online
Ontdek ons aanbod

Valentijn

Ook al zijn wij er bij Oasis Garden by Suenaert van overtuigd dat u elke dag uw geliefde(n) kan verrassen met bloemen, bieden wij verschillende ideeën aan om van Valentijn in Ninove en elders een heel speciale dag te maken.

Assortiment valentijnsperiode

Valentijnsdag wordt gevierd met bloemen. En in ons plantencentrum kan u terecht voor heel wat inspiratie. Wilt u origineel uit de hoek komen maar heeft u geen idee hoe dit doen? Geen nood! Oasis Garden by Suenaert biedt u heel wat mogelijkheden aan.

Zo kan u bij ons terecht voor het laten opmaken van een gepersonaliseerd bloemenboeket, een boeket rozen of waarom niet kiezen voor een flowerbox? Wilt u het toch eens anders aanpakken dit jaar? Opteer dan voor decoratie om het interieur van uw geliefde meer cachet te geven. Of waarom geen cadeaubon cadeau geven?

Wat u ook in gedachten heeft, ons tuincentrum biedt altijd de gepaste oplossing aan.

Shop online of kom langs

Overtuigd van ons kunnen? Bestel gewoonweg online uw keuze of kom langs in onze zaak en u wordt meteen verder op weg geholpen. Bovendien is het mogelijk om uw voorkeur op voorhand te laten bestellen. Zodat u gerust kunt zijn dat Valentijn al niet meer stuk kan!

Shop online

Google Translate »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.