fbpx
Bel ons: 054 33 64 68054 33 64 68
slide-1
slide-3
previous arrow
next arrow
Wie zijn we

Over ons, de bloemenspecialist

Bij tuincentrum Oasis Garden by Suenaert staat de 4de generatie aan ‘het stuur’. Sinds maart 2020 heeft dochter Athina Kapsalakis de zaak overgenomen. De nieuwe planten- en bloemenspecialist in Ninove.

Familiebedrijf

Dit familiebedrijf werd opgestart onder de naam ‘Huis Suenaert‘. Na verloop van tijd werd de bedrijfsnaam veranderd naar ‘Plantenhandel Suenaert‘. En nu er een nieuwe generatie aan zet is kon een andere naam niet ontbreken: ‘Oasis Garden by Suenaert‘.

Het tuincentrum zoals eerder gekend werd natuurlijk in ander kleedje gegoten. Zo werd het assortiment uitgebreid en werd er een nieuwe, jonge én frisse touch aan gegeven.

Zelfde service en kwaliteit

Trouwe klanten zullen dit kunnen beamen: de kwaliteit is op en top. Maar dit kan ook niet anders door de jarenlange ervaring en de kennis die werd overgebracht van generatie op generatie.

Wilt u meer te weten komen over het assortiment? Heeft u nog vragen of wilt u aanvullende informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Google Translate »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.