fbpx
Bel ons: 054 33 64 68054 33 64 68
Oasis Garden by Suenaert
Gemakkelijk en snel flowerboxen bestellen?
Ontdek ons uitgebreid aanbod en shop online!
Shop nu online
Ontdek ons aanbod

Flowerbox

Het hoeft niet altijd Valentijn, een verjaardag of andere speciale gelegenheid te zijn om uw appreciatie aan uw geliefden te tonen. Het ideale cadeau? De flowerbox in Ninove van Oasis Garden by Suenaert natuurlijk!

Verras uw geliefden

De flowerboxen worden vervaardigd van hoogwaardige materialen. De rozen komen meteen van de bloemenveiling. Verser kan niet. Daarbovenop bevat de flowerbox een speciale spons die ervoor zorgt dat tot 2 à 3 weken uw bloemen de juiste hoeveelheid water krijgen, zodat ze langer bloeien dan een normaal boeket.

Schiet in actie

Dankzij onze flowerbox biedt u een prachtig en uniek cadeau aan. Voor welke gelegendheid ook – bruiloft, verjaardag, geboorte, communie, .. – is dit het ideale geschenk. Want wie houdt er niet van bloemen? Juist! Kom snel bij ons langs om uw flowerbox te laten samenstellen of bestel deze online. Er zijn verschillende formaten en vormen beschikbaar.

Shop online

Google Translate »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.