fbpx
Bel ons: 054 33 64 68054 33 64 68
Oasis Garden by Suenaert
Gemakkelijk en snel decoratie bestellen?
Ontdek ons uitgebreid aanbod en shop online!
Shop nu online
Ontdek ons aanbod

Decoratie

Staat er binnenkort een feest op de planning en bent u hiervoor op zoek naar het juiste geschenk? Wilt u een speciaal persoon bedanken? Of wilt u zichzelf even verwennen? Dan bieden wij bij Oasis Garden by Suenaert de ideale oplossing.

Verschillende mogelijkheden

Ons assortiment geeft een frisse toets dankzij moderne, klassieke en vernieuwende ideeën voor uw decoratie. Ook geven we de nieuwste trends in seizoensartikelen waardoor u uw huis, appartement of woning kunt omtoveren in een gezellige thuis.

U heeft de keuze uit:

Interesse in onze decoratie in Ninove? Spring binnen in onze plantenzaak en maak uw keuze. Deze artikelen zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren.

Fleur uw interieur op

Heeft u nog vragen of wilt u aanvullende informatie? Neem dan contact op en wij helpen u graag verder. Of kom gewoon langs in onze zaak. Dankzij onze stijlvolle en mooie ornamenten tovert u uw interieur in een mum van tijd om tot een plek waar het gezellig vertoeven is.

Shop online

Google Translate »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.