fbpx
Bel ons: 054 33 64 68054 33 64 68
slide-1
slide-3
previous arrow
next arrow
Onze klanten in ‘the picture’

Tevreden klanten

De jarenlange ervaring en kennis over bloemen, planten en bomen van Oasis Garden by Suenaert is er eentje om ‘U’ tegen te zeggen.

Dankzij de passie voor natuur en het enthousiasme om steeds weer opnieuw te willen bijleren over nieuwe producten op de markt, garandeert u de beste service én kwaliteit. Dit zorgt voor een mooie verzameling referenties van tevreden klanten in Ninove en omstreken.

Omdat wij dit ten zeerste appreciëren willen wij onze tevreden klanten via deze weg in de kijker plaatsen. Bekijk hieronder alvast de leuke en mooie foto’s. Wenst u zelf in deze fotogalerij te staan? Stuur ons dan een foto door of deel uw ervaring op Facebook!

Google Reviews

Onze klanten vertrouwen ons

google
Aga Iudica
14 maart 2023
google
Gaelle Massart
26 december 2022

We hebben een super mooie droogbloemen krans besteld. Zo tevreden mee. De service is ook top ! Snel geleverd en super vriendelijke mensen. Een echte aanrader

google
Gaelle De Vos
29 juni 2022

Bloemstuk voor trouwboog supper evenals trouwboeket en haarbloemen. Heel vetse bloemen. Top

google
carine
8 juni 2022

Hartelijke bediening, mooie waren, vriendelijke prijzen, ruim gevarieerd aanbod, mooie site die je een goed idee geeft van het aanbod. En niet onbelangrijk: mooie stijlvolle rouwboeketten onder andere. Een aanrader!

Heel toffe mensen. 😃 Harde werkers die een paradijs maken van hun zaak.😃 Ze nemen de tijd om alles uit te leggen aan klanten. En steeds met glimlach. 😃 Al wat ze verkopen is echt van heel goede kwaliteit. 😃Dat het nu bloemen zijn of voor de moestuin. 😃 Ben altijd heel tevreden. Elk jaar opnieuw. 😃 Ben altijd zo gelukkig wanneer ik daar ben geweest. Een echte aanrader. 😁🥳🤩

Super bediening Hele mooie bloemen en planten. Mooie decoratie.. Top zaak...

google
pascal verbestel
14 april 2022
Google Translate »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.