fbpx
Bel ons: 054 33 64 68054 33 64 68
Ontdek ons aanbod

Zaden

Op zoek naar zaden voor uw sier-, groente- of kruidentuin? Oasis Garden by Suenaert heeft een heel ruim assortiment aan zaden in Ninove in de plantenzaak.

Breng leven in uw tuin én op uw bord

Een klein hoekje of een groter veld. Iedereen heeft wel plaats voor een geurige en kleurige kruidentuin. Zo’n kruidentuin is niet alleen een mooi en verrassend element in uw tuin, het verschaft u lekkere ingrediënten voor vele gerechten en zorgt voor lekkere groenten uit uw eigen moestuin.

We hebben zaden van groenteplanten, kruiden en bloemen.

Sier- en kruidentuin

Naast het aanbod zaden voor keukengebruik zijn er ook verschillende zaden en zadenmixen verkrijgbaar voor het kweken van bloemen, het aanleggen van bloemenweides en het gebruik van bloemen als groenbemester voor de tuin.

Plant een zaadje

Al onze zaden zijn heel het jaar beschikbaar in onze winkel zolang de voorraad strekt. Naargelang het seizoen en aanbod kunnen er ook extra soorten zaden beschikbaar zijn. Hiervoor werken we samen met Buzzy Seeds. Wilt u extra informatie? Stel uw vraag via het online contactformulier.

Google Translate »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.