fbpx
Bel ons: 054 33 64 68054 33 64 68
Oasis Garden by Suenaert
Gemakkelijk en snel orchideeën bestellen?
Ontdek ons uitgebreid aanbod en shop online!
Shop nu online
Ontdek ons aanbod

Orchideeën

Orchideeën zijn prachtig, in vele kleuren en maten verkrijgbaar en vormen de perfecte decoratie. Bij Oasis Garden by Suenaert vindt u een heel groot assortiment aan orchideeën in Ninove terug. De prijzen variëren tussen 10 tot 35 euro.

Het verzorgen van orchideeën

Orchideeën stellen hoge eisen wat verzorging aanbelangt. Ze houden niet van grond, te veel water of te veel bemesting. In ons plantencentrum geven wij graag advies over hoe je deze bloemen op de juiste manier moet verzorgen. Zo houdt een orchidee het liefst van kalkvrij water: regenwater dus. En het kan zeker geen kwaad om regelmatig de plant gewoon even te besproeien zodat dit hun natuurlijke habitat imiteert. Want een orchidee is en blijft een tropische plant!

De ideale plaats

Wilt u langer genieten van uw orchidee? Zet deze dan in het licht op de vensterbank, maar hou hierbij rekening dat deze plant geen fel zonlicht kan verdragen. Heeft u nog een mooie pot nodig om de orchidee beter tot zijn recht te laten komen? Ontdek dan in het tuincentrum ons breed assortiment aan potten. Bovendien bent u hier aan het juiste adres voor het mooi opmaken van de orchideeën, wat tevens op bestelling te verkrijgen is. Interesse? Heeft u nog vragen of wilt u bijkomende informatie? Neem dan contact op.

Shop online

Google Translate »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.