fbpx
Bel ons: 054 33 64 68054 33 64 68
Oasis Garden by Suenaert
Gemakkelijk en snel kerstdecoratie bestellen?
Ontdek ons uitgebreid aanbod en shop online!
Shop nu online
Ontdek ons aanbod

Kerst

Kerst en Nieuwjaar staan alweer voor de deur. Voor de meesten onder ons de ‘gezelligste’ tijd van het jaar. Wenst u uw woning tijdens deze feestdagen een warme gloed te geven? Kom dan zeker even langs bij tuincentrum Oasis Garden by Suenaert en snuif Kerst regio Ninove ten volle op.

Ruim assortiment aan kerstdecoratie

In ons plantencentrum vindt u de ruimste keuze aan bloemen en planten en de mooiste seizoensdecoratie. Voor Kerst is dit niet anders. Bent u op zoek naar een mooie kerstboom die een centrale plaats verkrijgt in uw woonkamer? Wenst u deze aan te kleden met kerstdecoratie? Of bent u fan om heel uw woning een ‘aangename kerstsfeer’ te laten uitstralen? Waarnaar u ook op zoek bent, bij Oasis Garden by Suenaert te Ninove vindt u vast en zeker iets naar uw smaak. Dit gaat van bloemstukken, boeketten, droogbloem boeketten, pampas, orchideeën, cadeaubonnen, cadeauboxen en zoveel meer! Ons aanbod kan u online ontdekken én bestellen. Mag het iets gezelliger? Kom langs in ons tuincentrum en ontdek ons assortiment.

Kerstaanbod om u tegen te zeggen

In ons plantencentrum houden wij rekening met de laatste nieuwe trends. Dus elk jaar tijdens de kerstperiode zal u telkens nieuwe decoratiestukken kunnen ontdekken. Zin om inspiratie op te doen? Kom even bij ons langs. Wij staan u graag bij met ons deskundig advies.

Shop online

Google Translate »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.