fbpx
Bel ons: 054 33 64 68054 33 64 68
Oasis Garden by Suenaert
Gemakkelijk en snel graszaad bestellen?
Ontdek ons uitgebreid aanbod en shop online!
Shop nu online
Ontdek ons aanbod

Graszaad

Houdt u van een natuurlijk mooi en groen gazon? Kies dan voor het graszaad in Ninove bij Oasis Garden by Suenaert.

Fijn gazon

Siergazons hebben een decoratieve functie en zijn niet gemaakt om te spelen of te sporten. Het is een ideaal gazon voor mensen die ervan houden om te genieten van de kalme kracht van de natuur. Verkiest u zo een tuin? Dan opteert u best voor en fijn gazon.

Sportgras

Bent u deel van een kroostrijk gezin? Dan voldoet een speelgazon beter aan uw noden. Dit gazontype mag veelvuldig belopen en bespeeld worden. Het is het meest gebruikte gazon. Daarom opteert u best voor sportgras. Sportverenigingen of sportfanaten doen er ook goed aan om te investeren in sportgras. Dit gazontype is speciaal gemaakt voor intensieve sportactiviteiten zoals voetbal. Het gras mag dagelijks zwaar belopen worden en houdt makkelijk zijn vorm en kleur.

Kwaliteit primeert

In ons tuincentrum kiezen wij alleen voor kwalitatieve producten, en voor het graszaad is dit niet anders. Bent u geen fan van kunstgras? Gaat u liever voor ‘the real deal’? Bestel dan uw voorkeur graszaad online of bezoek onze zaak.

Shop online

Google Translate »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.