fbpx
Bel ons: 054 33 64 68054 33 64 68
Oasis Garden by Suenaert
Contacteer ons nu en we beantwoorden
uw vragen binnen de 48u
Stel uw vragen
Ontdek ons aanbod

Eeuwige rozen

Het symbool van eeuwige liefde? Rode rozen! Bij Oasis Garden by Suenaert vindt u een ruim assortiment aan eeuwige rozen te Ninove.

De kracht van rozen

Rozen zijn altijd een succesformule wanneer u iemand in de watten wil leggen of uw geliefde wilt verrassen. Zo kan u in ons tuincentrum terecht voor eeuwige rozen. Dit zijn rozen die tot wel twee jaar goed blijven! Op zoek naar een boeket rozen? Of een flowerbox? Liever een aparte roos? Werkelijk elk verzoek is mogelijk.

Nu kan u zelfs bij Oasis Garden by Suenart rozen in een hartjesvorm verkrijgen. Een heel leuk en origineel idee om uw geliefde ten huwelijk te vragen met daarin uw verlovingsring verstopt? Maar hier stopt het niet. Vandaag de dag kan u eveneens rozen in ons assortiment aankopen die op cupcakes lijken. U kan het zo gek niet bedenken, ons tuincentrum doet dat in uw plaats!

Mooie selectie

Ontdek onze eeuwige rozen-collectie. Gevonden wat u zocht? Bestel het eenvoudigweg online of kom langs in ons plantencentrum.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.