fbpx
Bel ons: 054 33 64 68054 33 64 68
Oasis Garden by Suenaert
Gemakkelijk en snel bestellen?
Ontdek ons uitgebreid aanbod en shop online!
Shop nu online
Ontdek ons aanbod

Droogbloemen

Oasis Garden by Suenaert volgt de laatste nieuwe trends op de voet. Op deze manier kan u in het plantencentrum altijd wel iets nieuws ontdekken.

Uitgebreid kleurenpallet

Houdt u ervan om uw interieur op te frissen maar heeft u zelf geen groene vingers? Of wenst u een blijvend resultaat? Opteer dan voor droogbloemen uit Ninove.

U heeft de keuze uit droogbloem boeketten of droogbloemen die in decoratieve elementen worden verwerkt. Bovendien kan u kiezen uit een assortiment aan verschillende kleuren.

Waarop wacht u nog! Bekijk het online aanbod of kom even langs in ons tuincentrum om de mogelijkheden te ontdekken.

Wij vullen uw vaas op

Wenst u uw vaas door ons te laten opmaken? Geen probleem, dit doen we met veel plezier!
Kom hiervoor maar langs in onze winkel te Preulegem 146, 9400 Ninove en wij zorgen ervoor dat uw vaas prachtig is opgevuld met droogbloemen.

Contactopname

Wilt u graag meer informatie te ontvangen over ons aanbod? Heeft u vragen over een van onze andere producten? Neem dan contact op via het contactformulier en u verkrijgt snel een antwoord. Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze zaak.

Bestel online

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.