fbpx
Bel ons: 054 33 64 68054 33 64 68
Oasis Garden by Suenaert
Gemakkelijk en snel bloemstukken bestellen?
Ontdek ons uitgebreid aanbod en shop online!
Shop nu online
Ontdek ons aanbod

Allerheiligen

Op Allerheiligen staan we even stil om onze dierbare overledenen te herdenken. Om dit op gepaste wijze te doen kan u bij Oasis Garden by Suenaert terecht om het graf van uw dierbare te voorzien van een mooi opgemaakt bloemstuk of rouwwerk op maat.

Een persoonlijke touch

Chrysanten blijven uiteraard de bloemen bij uitstek voor Allerheiligen in Ninove en omstreken. Dit mede omdat deze bloemen beschikbaar zijn in diverse kleuren en een lange bloeiperiode tijdens het najaar hebben.

Maar de bloemenwinkel staat deze periode vooral gekend voor zijn opgemaakte bloemstukken met sempervivums (vetplantjes die zeer lang houden) alsook met echte of zijden bloemen. Daarnaast maken ze ook mooie bloemstukken op met Conny Chrysanten. Deze kunnen zowel online besteld worden of u kan hiervoor langskomen in ons tuincentrum om uw keuze te maken.

Ontdek hier nog eens aanbod:

Rouw en herdenking

Uiteraard denken we alle dagen aan onze geliefden die we hebben moeten afgeven. Maar Allerheiligen biedt ons de kans op een moment van bezinning die we kunnen delen met anderen. Oasis Garden by Suenaert uit Ninove wil u graag helpen bij het gevoel van verbondenheid en samenhorigheid door creaties op maat te maken. Zoekt u nog een gepast bloemstuk? Neem dan snel contact met ons op.

Shop online

Google Translate ยป

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.