fbpx
Bel ons: 054 33 64 68054 33 64 68
Oasis Garden by Suenaert
Gemakkelijk en snel boomschors bestellen?
Ontdek ons uitgebreid aanbod en shop online!
Shop nu online
Ontdek ons aanbod

Boomschors

Bent u graag bezig in de tuin maar heeft u geen zin om onkruid te wieden? Houdt u niet van sproeistoffen om het onkruid tegen te gaan? Of wenst u iets mooi af te werken? Kies dan voor boomschors in Ninove bij Oasis Garden by Suenaert.

Verschillende soorten

In het assortiment kan u twee soorten terugvinden:

  • Franse boomschors (grove soort)
  • Duitse boomschors (fijne soort).

Deze zijn verkrijgbaar in zakken van 70 liter.

Promoties

Koopt u een zak Franse boomschors dan betaalt u hiervoor 10 euro. Voor drie zakken bedraagt de prijs 28 euro. Kiest u liever voor de fijne soort? Dan betaalt u 8 euro voor een zak en 22 euro voor drie zakken.

  • 3 zakken Franse boomschors voor € 40
  • 3 zakken Duitse boomschors voor € 28

Bodemvoeding

Als u boomschors in een laag van zeker 10 cm aanbrengt op uw onkruidvrije bodem bent u verzekerd van een onkruidvrije tuin tot wel zes jaar lang! In de zomer houdt het uw grond langer vochtig en in de winter worden de wortels beter beschermd tegen strenge vorst door de laag boomschors. Interesse? Bestel online of kom langs in de winkel en geniet van een prachtige tuin waar u amper werk aan heeft en gewoon kan van genieten.

Shop online

Google Translate »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.