fbpx
Bel ons: 054 33 64 68054 33 64 68
Oasis Garden by Suenaert
Contacteer ons nu en we beantwoorden
uw vragen binnen de 48u
Stel uw vragen
Ontdek ons aanbod

Opgemaakte bloemstukken

Als u met de handen in het haar zit bij het zoeken naar een geschenk, twijfel niet langer en kom langs bij Oasis Garden by Suenaert. Wij maken bloemstukken in Ninove op maat. Want zeg nu zelf, wie houdt er niet van bloemen?

Zijden bloemen

‘Zeg het met bloemen’ is een uitdrukking naar ons hart. Iemand verrassen? Een speciaal persoon in de bloemetjes zetten op zijn verjaardag, een feest, een opening van een zaak … ? Of wilt u uw medeleven betuigen voor de nabestaanden van een overleden persoon? Voor elke gelegenheid kan er een bloemstuk op maat worden gemaakt.

Thema-bloemstukken

Uiteraard is het mogelijk om voor speciale dagen zoals Allerheiligen, Kerst, Moederdag, Vaderdag, … een bloemstuk op maat te laten maken. Ook voor een bruidsboeket kan u bij Oasis Garden by Suenaert terecht! Alle bloemstukken kunnen zowel in echte bloemen als in zijden bloemen of zelfs in droogbloemen worden gemaakt. Deze kan u op bestelling verkrijgen of in de winkel zelf laten maken.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.